• Képregényként elevenednek meg a Marvel's Spider-Man 2 előzményei
  • A Free Comic Book Day alkalmából fizikai és digitális formában is kapható lesz

Hivatalosan ugyan még csak az idén őszre harangozta be a Marvel's Spider-Man folytatását az Insomniac Games, azonban március végén a Venom hangját kölcsönző Tony Todd már idő előtt elkotyogta, hogy mikor számíthatunk a játék érkezésére, melynek hamarosan előzményeibe is belelapozhatunk.

A Sony ugyanis bejelentette, hogy képregényben mutatja be a két játék közti eseményeket, ahogy Peter, Miles és MJ igyekeznek megtalálni az egyensúlyt egymás és a várossal kapcsolatos kötelezettségeik között, miközben egy természetfeletti erőkkel bíró gonosz akad a hálójukba Parker Robbins, avagy The Hood személyében. A képregényt az előző játék írója, Christos Gage írta és Ig Guara illusztrálta, és 2023. május 6-tól lesz elérhető a Free Comic Book Day alkalmából Amerikában fizikai formában is, digitálisan pedig a Marvel Unlimited alkalmazásban és a Marvel oldaláról.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!