• Korábban befutott pár emberhez a Diablo 4 gyűjtői kiadása
  • A játék 2023. június 6-án jelenik meg

Már csak egy bő hónapra vagyunk a Diablo-sorozat következő fejezetétől, bár szerencsére, akit esetleg még nem győzött meg teljesen a játék, vagy netán csak szeretne még eltölteni pár órát a pokoli folytatással, az a következő nyílt bétában még megteheti, ezúttal már a korábbi próbakör óta eszközölt változtatásokkal. Hiába van azonban még hetekre a Diablo 4 rajtja, pár szerencsés már most megkapta a játék elég tartalmas gyűjtői kiadását, köztük wudijo is, aki egy videóban be is mutatta a méretes csomag tartalmát.

A Blizzardnál vagy a futárcégnél azonban valakinek valószínűleg alaposan a körmére nézhetnek majd az eset miatt, ugyanis wudijo csomagjának oldalán is elég egyértelműen fel van tüntetve, hogy 2023. június 1. előtt nem szabadott volna kiküldeni. A kiadás ettől függetlenül roppant vagány, bár hozzá kell tenni, hogy 96.66 dolláros ára magát a játékot nem foglalja magában.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.