• A Marvel's Spider-Man 2 lehet az Insomniac eddigi legjobb játéka
  • Legalábbis a narratív igazgató, Jon Paquette szerint
  • Peter Parker és Miles Morales kalandja idén ősszel fog megjelenni

Az Insomniac Games munkássága nem csupán sokrétű, de rengeteg minőségi címet is tartalmaz, hiszen a mostanra már a Sony esernyője alá tartozó csapat olyan játékokat készített eddig, mint a Spyro the Dragon, a Ratchet & Clank és a Resistance-széria, a Sunset Overdrive, valamint a 2018-ban megjelent Marvel's Spider-Man. Ezeket az alkotásokat a szakma és a játékosok is rendkívül szeretik, fel van tehát adva a lecke Peter Parker és Miles Morales ősszel érkező kalandjának. A Marvel's Spider-Man 2-ről egyelőre nem derült ki túl sok minden (a főszereplőket és néhány jól ismert gonoszt leszámítva), bár az már sejthető, hogy melyik ikonikus helyszín szerepel majd a játékban.

Az elvárások tehát rendkívül magasak, de úgy fest, a stúdió még a leendő vásárlóknál is szigorúbban veszi a projektet, az Insomniac narratív igazgatója ugyanis a következőt mondta a programmal kapcsolatban: "Nagyon-nagyon izgatott vagyok a Spider-Man 2 miatt. Értelemszerűen nem árulhatok el róla túl sok mindent, annyit viszont megoszthatok, hogy nagyon keményen dolgozunk, így biztosítva, hogy ez lesz a legjobb játék, amit valaha készítettünk. Már alig várom, hogy ti is láthassátok!" Egy ilyen kijelentés elég nagy löketet tud adni a hype-vonatnak, cserébe az imént említett elvárásokat is megdobja "kissé", szóval reméljük, hogy nem a levegőbe beszélt a fejlesztő. Az előző részből (valamint a Miles Morales-ből) kiindulva mindenesetre hajlamosak vagyunk hinni neki, mivel a csapat kiváló érzékkel nyúlt az Arkham-széria játékmenetéhez, és ültette azt a Marvel egyik legkedveltebb szuperhősének világába. A különféle mechanikák és a hangulat mellett pedig még a karakterek és a történet terén is jelesre vizsgázott az alkotás (legalábbis az esetek többségében), szóval izgatottan várjuk, mit tud majd nyújtani a minden téren grandiózusabbnak ígérkező folytatás.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!