• Gameplay videó jött
  • A látvány eszméletlen
  • Váltogatni lehet a két karakter között
  • Ősszel jelenik meg a játék

A Marvel's Spider-Man 2-t még a 2021 szeptemberi PlayStation Showcase-en mutatták be először, egy előzetessel, amiben Venom leskelődött az árnyékban. Az Insomniac titokban tartotta a játékkal kapcsolatos részleteket, de az egyik érdekes információ, amit a stúdió megosztott, az volt, hogy a sorozat legújabb részének általános hangvétele a korábbi Pókember-játékokhoz képest sokkal sötétebb lesz. Most befutott az új – igencsak hosszú – előzetes a játékhoz, amiben végre gameplay-t is kaptunk, és… nos, inkább nézzétek:

Brutális látványt szállít a játék. Egy filmszerű üldözési jelenetben Miles jet-skin intézi el a vadászokat, míg Peter a drónok után ered. A Marvel's Spider-Man 2 új előzetese egy új fenyegetést mutatott be a várva várt folytatásban: Kraven, a Vadász érkezik a városba, mint Pókember egyik legrégebbi ellensége. Azonban pontos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, szóval továbbra is csak megtippelni tudjuk a szeptemberi időpontot, amiről már voltak pletykák. A Marvel's Spider-Man 2 lazán ott lesz az év legjobbjai között.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!