• Két hős lesz a játékban
  • Mindkettő irányítható
  • Szabadon lehet váltani köztük

Amikor a Marvel's Spider-Man 2 első előzetese befutott és megjelent benne egyszerre Peter és Miles is, azonnal felmerült a kérdés, hogy miként fogják megoldani a két hős szerepeltetését a játékmenetben? Most az Insomniac Games végre megerősítette, hogy a játékosoknak valóban lehetőségük lesz egy egyszerű gombnyomással azonnal váltani Peter és Miles között, de csak a fontosabb sztori-küldetéseken kívül.

Az Eurogamernek adott interjújában Bryan Intihar kreatív igazgató elárulta, hogy a játékosok a PlayStation 5 erejének köszönhetően "szabadon válthatnak majd Peter és Miles között egy szimpla gombnyomással" – mindezt a játék hatalmas, nyílt világának felfedezése közben. Úgy tűnik, hogy a rajongók valóban a GTA 5 karakterválasztójához hasonló rendszerre számíthatnak a Spider-Man 2-ben, de bármiféle késleltetés vagy rövidke-átvezető nélkül. "Vannak Peter köré tervezett tartalmaink, vannak Miles köré tervezett tartalmaink, és vannak olyan tartalmaink, ahol bármelyik hőst alakíthatod" – magyarázta Bryan Intihar. Ti már várjátok a játékot?

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!