• Kétszer akkora bejárható terület lesz a Marvel's Spider-Man 2-ben, mint az elődjében
  • Annak köszönhetően, hogy Queens és Brooklyn is bejárhatóvá válik
  • A két főhős között pedig bármikor szabadon válthatunk

Ugyan magától értetődő volt, hogy a Sony az idén ősszel érkező Marvel's Spider-Man 2-t szánta a pár nappal ezelőtti PlayStation Showcase legnagyobb dobásának, de azért így is eléggé meglepődtünk, hogy egy ilyen terjedelmes betekintést nyerhettünk Peter és Miles kalandjába. Ugyan vannak, akiknek csak a víz-effekt maradt meg az egész prezentációból (megint), de a nagytöbbséget szerencsére legyűgözték a látottak, így alaposan felgyorsult az a bizonyos hype-vonat. Az elkövetkezendő hónapokban valószínűleg számos dolgot fogunk még megtudni az Insomniac legjobbnak ígérkező játékával kapcsolatban, legutóbb például a program kreatív rendezője osztott meg néhány eléggé fontos információt.

Bryan Intihar a Fematsunak adott interjúban mesélte el, hogy a két régi-új városrésznek, Queens-nek és Brooklynnak köszönhetően kétszer nagyobb bejárható (pontosabban belenghető) helyszínt kapunk, mint az első rész esetében, ezek a terepek ráadásul esztétikájukban és elrendezésükben is különböznek az eddigi kerületektől. A közöttük elterülő folyóról már ugye nem is beszélve, ami a fejlesztő szerint elég nagy kíhívás elé állította a csapatot, de a fent említett játékmenet-videó alapján sikerrel vették az akadályokat. Az új képességeknek köszönhetően persze így is villámgyorsan közlekedhetünk majd, ráadásul azzal a karakterrel, amelyikkel csak akarunk, mivel szabadon választhatunk Miles és Peter között – persze csak a küldetéseken kívül. Emellett a két főszereplő konfliktusa is a sztori elemi részét fogja képezni (értelemszerűen Venom miatt), ebből kaphattunk is némi ízelítőt a prezentáció végén. Az Insomniac tehát mindent elkövet azért, hogy az ősszel érkező játék több legyen holmi egyszerű folytatásnál, remélhetőleg össze is jön a bravúr.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!