• Új területek lesznek New Yorkban
  • Többek között Queens
  • Ami lassan 20 éve nem szerepelt Pókember-játékban

A legutóbbi előzetes megerősítette, hogy a Marvel's Spider-Man 2-ben benne lesz Queens. A New York-i kerület most először szerepel egy Pókember-játékban az Ultimate Spider-Man óta, ami még 2005-ben jelent meg. Miután Kraven bemutatkozik, és a cselekmény ismét New York Citybe helyeződik át, kiderül, hogy Queens egy felfedezhető terület lesz a játékban. A videó alapján igazán szépen és aprólékosan alkották meg, szóval remélhetőleg nem csak egy hatalmas díszlet lesz az egész, hanem teletömik gyűjtögethető cuccokkal és felfedeznivalókkal.

Érdekes, hogy annak ellenére, hogy Queens mennyire egyedi és mennyire ikonikus terület New York City számára, 2005 egyáltalán nem szerepelt Pókember-játékban, holott Peternek is egy fontos helyszín. A való életben Queens hatalmas, a város öt kerülete közül a legnagyobb, úgyhogy remek választás volt végre beletenni a játékba. Az Insomniac Games később a PlayStation Blogon is megemlítette, hogy Queens egy teljesen felfedezhető terület lesz: "Connors otthonában kezdünk az East River túlpartján, Queensben, az egyik teljesen új és felfedezhető kerületben, amit a Marvel's Spider-Man 2-ben mutatunk be nektek". Már alig várjuk!

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!