• Kinn az utolsó előzetes
  • Amiben van gameplay is
  • Többeknek nem tetszik a víz-effekt

A híres PuddleGate botrány a 2018-as Marvel's Spider-Man idején alakult ki, mikor is többen megjegyezték, hogy a végleges verzióban nem úgy néz ki egy bizonyos tócsa, mint az E3-előzetesben – igen, valakinek ilyesmire is volt ideje. Végre-valahára a PlayStation Showcase során mutattak gameplay-felvételeket is a várva-várt Marvel's Spider-Man 2-ből, amelynek végén Miles és Peter egy filmszerű jelenetben hősködnek Queens-ben. Csakhogy mivel a jelenetben víz is van, úgy néz ki, hogy a történelem megismétli önmagát és néhányan megint teljesen kiakadtak, hogy miért néz ki ÍGY a víz a játékban.

"Nézd a vizet! Az a fröccsenés-effekt VFX, semmi fizikai interakció, Miles még csak nem is tűnik vizesnek.... Nem ezt vártam egy PS5-exkluzív játéktól, pláne nem az Insomniac-től. A játéknak egyértelműen sokkal több fejlesztési időre van szüksége. Csúsztassátok" – írta Dream_Walker, amire meglepően sok reakciót kapott. Nem csak az ő kommentszekciója van tele más játékosokkal, akik szintén úgy gondolják, hogy a víz rosszul néz ki. Egy másik tweetben néhányan azt állítják, hogy egyesen PS3-szint, amit az Insomniac leművelt a víz-effekttel. Ti is így gondoljátok?

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!