• Kraven lesz a főellenfél
  • A hangja ismerős lehet
  • Méghozzá a RDR 2-ből

A Marvel's Spider-Man 2 legnagyobb főgonosza nem is Venom, hanem Kraven, a Vadász lesz. Sergei Kravenoff a képregényekhez hasonlóan egy vadász és zsoldos, aki ezúttal New Yorkban portyázik. Az Insomniac által készített Kraven-változat már az új előzetes alapján is fenyegető benyomást keltett, de a Red Dead Redemption 2 rajongói számára ismerős lehet a mély és érces hangja. Kraven hangját ugyanis Jim Pirri adja, aki korábban a Red Dead Redemption 2-ben a kegyetlen Angelo Bronte-t alakította.

A Reddit-felhasználó iiiAlex1st az r/reddeadredemption oldalán közzétett posztjában mutatott rá erre a kapcsolatra, aminek hatására a kommentszekcióban a többi felhasználó megjegyezte a Bronte és a Marvel's Spider-Man 2-ben szereplő Kraven közötti feltűnő hasonlóságokat. Ebbe beletartozik Bronte halálának megdöbbentő iróniája is, hiszen őt – spoiler – egy aligátor falja fel, miután megfulladt. Ezzel szemben Kraven a legújabb Marvel's Spider-Man 2 előzetesben egy nagy hüllőre, a Gyíkra vadászik.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!