• Október 20-án jön a játék
  • Az előtöltés persze előbb indul
  • Méghozzá október 13-án

A Marvel's Spider-Man 2 az idei év egyik legjobban várt játéka és nem véletlenül. Az elődje nagyon magasra tette a lécet, és bár hatalmas nagy változásokra nem kell számítani, az Insomniac egész biztosan egy remek játékot hoz el nekünk idén ősszel. A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re, most viszont kiderült, hogy mikortól indul az előtöltés a játékhoz. Ez manapság egyre elterjedtebb és lényegében arról van szó, hogy a telepítést előre meg tudod csinálni, majd a megjelenés napján nem kell súlyos GB-ket leszedned, hanem azonnal indíthatod a kalandot.

Megérkeztek a közelgő Marvel's Spider-Man 2 előtöltésének részletei, amik alapján a játékosok október 13-án, pénteken, 15:00-tól tölthetik le a játékot. Ez majdnem egy héttel azelőtt esedékes, hogy a Spider-Man 2 világszerte megjelenik. Emellett az előtöltés tartalmazni fog egy frissítést is, amely a megjelenés napján szükséges lesz a játék futtatásához. A Spider-Man 2 fájlmérete még nem ismert, de a játékosok remélik, hogy 100 GB alatt lesz, mivel a játék fizikai verziója csak egy lemezzel érkezik. Ez benne van a pakliban, ugyanakkor szinte biztos, hogy a Day1 patch és a frissítések bőven 100 GB fölé viszik a tárhely-igényét – már csak azért is, mert a térkép mérete kétszer akkora lesz, mint az elődjében lévő.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!