• Egyedi konzolborítók is érkeznek a játékhoz
  • Ezeket szinte rögtön szétkapkodták
  • Sok azóta Ebay-en tűnt fel
  • Sokszoros áron

Nem annyira meglepő dolog, hogy ha érkezik egy nagyobb videojáték, amely kap saját, egyedi kialakítású konzolos extrákat, akkor előbb-utóbb megjelennek a nyerészkedők. Pontosan így történt ez a Spider-Man 2 esetében is, amelynek ahogy elindult az előrendelése, máris sokan lecsaptak a gyűjtői kiadásokra, hogy aztán pár nappal/héttel később arany-áron kínálhassák őket a rajongóknak. A San Diego-i Comic-Conon remek hírek jöttek, hiszen nemcsak egy limitált kiadású PS5-ös Spider-Man 2 csomagot lepleztek le, hanem a különleges DualSense és PS5-konzolborítók érkezését is.

Az Egyesült Királyságban még aznap elfogyott (persze csak előrendelésben) az összes egyedi DualSense és konzolborító, majd ezek egy része hirtelen megjelent Ebay-en – persze sokszoros áron. A konzolborítók különösen kapósak voltak, ami nem meglepő, hiszen lényegében a legegyszerűbb módja annak, hogy a limitált kiadású Spider-Man 2 PS5-kinézetet megszerezzük anélkül, hogy egy teljesen új konzolra kellene költenünk. Átlagban ezek a borítók olyan 20 000 Ft körül mozognak idehaza, de ha felnézel az Ebay-re, akkor most 50 000 és 100 000 Ft között találod meg a limitált kiadásokat. Sajnos az Insomniac Games a Twitteren megerősítette, hogy "nem valószínű", hogy kapható lesz még ilyen egyedi borító valaha is.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!