• Egy harmadik játékon is dolgozik az Insomniac Games
  • A Marvel's Spider-Man 2 és a Wolverine mellett
  • Egyesek úgy vélik, hogy Venom spinoff készülhet
  • A Miles Morales mintájára

Rendkívül találó nevet kapott az Insomniac Games csapata, mivel általában annyi projektjük van, hogy valószínűleg csak ritkán tudják álomra hajtani a fejüket. A Marvel's Spider-Man ráncfelvarrott verziója mellett például gond nélkül tető alá hozták annak spinoffját, a Miles Morales-t, emellett pedig a kiváló (és hamarosan PC-re költöző) Ratchet & Clank: Rift Apartot is letették az asztalra. A jelek szerint a jövőben sem lesz kevésbé zsúfolt a stúdió naptára, hiszen október 20-án hálóhintázik be a fantasztikusnak ígérkező Marvel's Spider-Man 2, állítólag jövőre kapjuk kézhez a Wolverine-játékot, a cég projektigazgatója, Erin Eberhardt pedig nemrég megerősítette, hogy van még egy bejelentetlen AAA-cím a tarsolyukban.

Egyelőre nem tudni, mi lehet a titokzatos projekt, ám egyesek már most arra gondolnak, hogy egy Miles Morales-re hajazó Venom spinoff készülhet a csapatnál. Következtetésüket arra alapozzák, hogy a szimbiótát szinkronizáló Tony Todd azt írta februárban Twitteren, hogy egy újabb munkát írt alá "tudjuk kivel" kapcsolatban, majd a San Diego Comic-Con során is megerősítette egy újabb alkotásban való részvételét. Ennek a találgatásnak azonban némileg ellentmond, hogy egy korábbi álláshirdetés (valamint Eberhardt személye, aki az Insomniac előtt a Blizzardnál dolgozott) alapján multiplayer címhez toborzott a PlayStation egyik legerősebb stúdiója, ami ráadásul vadiúj IP, nem valamelyik korábbi alkotásukat porolják le újra. Persze megeshet, hogy két különálló címről van szó, egyelőre viszont senki ne reménykedjen abban, hogy Venomként fog randalírozni New York utcáin – hacsak nem ad rá lehetőséget a Marvel's Spider-Man 2.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!