• New Game Plus nélkül érkezhet a Marvel's Spider-Man 2
  • Legalábbis egy X felhasználó posztja alapján, aki már platinázta a játékot
  • Persze az első frissítéssel bekerülhet ez az opció
  • De akár később is elhozhatja az Insomniac

A New Game Plus, avagy a haladás bizonyos elemeit megtartó új játék mostanra szinte szériatartozéknak mondható a videójátékokban, hiszen így sokkal több a motiváció az újrakezdésre, mintha csak szimplán elöről kezdenénk a kalandot. Egyes esetekben (például Dark Souls-széria, God of War) ez új tárgyakat, fegyvereket is jelent a képességek és felszerelések elérhetősége mellett, de példának okáért a Starfield is csempészett egy kis csavart a játékmódba, a következő Pókember-kalandból viszont kimarad ez az opció – egyelőre legalábbis nincs benne.

A szomorú hírt egy X felhasználó, nevezetesen ChrisGaming95 osztotta meg nemrég, akinek már sikerült eljutnia az október 20-án érkező Marvel's Spider-Man 2 stáblistájáig, sőt, még a platina trófeát is megszerezte – az elmondása alapján körülbelül 30 óra alatt, tehát nem az Insomniac Games akciójátéka fogja kimaxolni az időtemető fogalmát. Ezután szembesült csak vele, hogy egyelőre nincs lehetőség rábökni a New Game+-ra, ami persze könnyedén megváltozhat, mire a boltok polcaira kerül az alkotás. Emellett az is egy lehetőség, hogy a stúdió csak később rakja bele ezt a nem elhanyagolható extrát, ahogy azt például a Santa Monica Studio is tette a God of War Ragnarök esetében – ott mondjuk megérte várni rá, hiszen több újdonságot is kaptunk általa. Akárhogy is legyen, a Marvel's Spider-Man 2 még így is fantasztikusnak ígérkezik, hiszen nem csupán nagyobb, de tartalmasabb New Yorkkal igyekszik majd elcsavarni a rajongók fejét. Néhány napon belül kiderül hogy mekkora sikerrel.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!