• Már a neten keringenek a trófeák
  • És velük a spoilerek is
  • Nem lesz nehéz platinázni a játékot

Kiszivárgott a Marvel's Spider-Man 2 teljes trófealistája, amiből kiderült, hogy összesen 42 trófea található a játékban: 22 bronz, 17 ezüst, két arany és a szokásos módon egy platina trófea vár ránk. Mielőtt azonban rohannál, hogy megnézd, mit tartalmaznak a trófeák az október 20-i megjelenés előtt, figyelmeztetünk, hogy sztori-spoilereket is magukban foglalnak! Vannak a szokásos trófeák, például maxold az összes kerületet, fejezd be a fő történetet, vásárolj meg minden kütyüfejlesztést, szerezd meg az összes ruhát és így tovább, de vannak sztori-specifikus trófeák is, amelyek bizonyos küldetések nevét árulják el. Ezek spoileresek, szóval mi sem írjuk le őket. Ha nagyon érdekel, a TrueTrophies oldalán megtalálod az összeset.

Az egyik friss előzetes elején az Insomniac csapata megjegyzi, hogy a Spider-Man 2 térképe majdnem kétszer akkora, mint az eredeti játékban lévő, köszönhetően Queens és Brooklyn hozzáadásának. Előbbivel bejön némi kertvárosi-hangulat a játékba, mivel itt lehet majd megtalálni May néni házát is, ahol Peter felnőtt. A játék október 20-án jelenik meg, kizárólag PS5-re. Ha érdekel az exkluzív interjúnk az egyik fejlesztővel, valamint többoldalas előzetesünk a játékhoz, a PC Guru nyomtatott különszámában megtalálod, amit az OGEX rendezvényein lehet ingyenesen bezsebelni!

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!