2023 szeptembere és novembere között zajlik idén az OGEX 2023, avagy az Országos Gaming Expo. A gaming road show lehetőséget biztosít az ország lakosainak, hogy kipróbálják magukat különböző videójátékokban, társasjátékokban, videójátékos kompetencia-felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban. De a roadshow keretein belül rendezik meg a HUNESZ által biztosított Rocket League e-sport versenyt is. És ami számunkra talán még fontosabb, az az, hogy idén is visszatérhet a nyomtatott PC Guru, mint az OGEX hivatalos partnere, aminek alkalmából egy speciális különszámot készítettünk nektek, ez pedig a rendezvénysorozat helyszínein lesz elérhető!

pcgurumagazin3db121252352486979.jpg

2019 decemberében jelent meg az utolsó nyomtatott PC Guru, ami azt gondoljuk, sokak szívében hagyott maga után kitöltetlen űrt, ennek apropóján pedig egy rendhagyó, 68 oldalas különszámmal kedveskedünk nektek. A magazinban bár lesznek tesztek is, méghozzá újdonságok, ahogyan tavaly, úgy ezúttal is inkább arra feküdtünk rá, amiben a leginkább otthon vagyunk. Zoo_Lee az FPS-ek, Fonyesz az autószimulátorok történelméről diskurál, én pedig az év legjobb társasjátékait állítom csatasorba. De ez csak pár példa a számos téma közül, ami helyet kapott a Guru oldalain. Emellett az Esport1-es kollégák is hozzátették a magukét a laphoz, megosztva minden tudásukat a legfurább e-sport rendezvényekről, az ipar helyzetéről és jövőjéről, vagy éppen a Counter-Strike 2-ről, ami körül elég nagy a zsongás mostanában.

37601021924236034978502378227882388815349387n.jpg

Sőt, nem árulok el nagy titkot, de szeretjük a régi idők nagy játékait, úttörőit és rendhagyó alkotóit, így a megszokottnál több, ezúttal 16 oldal retró is megjelenik a magazinban. Már persze az olyan aktualitások mellett, mint a Starfield, a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, vagy éppen a Mortal Kombat 1. Sőt, exkluzív interjúnk és előzetesünk is akad a Marvel’s Spider-Man 2-ről. A lényeg annyi, hogy a PC Guru immáron ismét nyomtatott formában lesz olvasható, egy alkalom erejéig, a 68 oldalas különszámot pedig  októbertől az OGEX rendezvényein, ingyenesen érhetitek el. Októberben ide látogat el az OGEX:

  • Október 5 - Szolnok - Reptár
  • Október 6 - Békéscsaba - Csabapark
  • Október 12 - Győr - Széchenyi István Egyetem
  • Október 26 - Veszprém - Acticity Tánc és Mozgásművészet
  • Október 28 - Tatabánya - Földi Imre Sportcsarnok

Lényegében ezúttal is az igazi PC Guru-esszenciát tettük a magazinba. Addig is a Guru legyen veletek!