• Több interaktív játékelem kerül be
  • Például Coney Island vidámparkja
  • Ahol sanszos, hogy mindent ki lehet próbálni

A közelgő folytatás nagyban épít a Marvel's Spider-Man és a Spider-Man: Miles Morales nyílt világú alapkoncepciójára, és olyan új helyszíneket hoz el nekünk, mint Queens, Brooklyn és Coney Island. Ezek az újonnan hozzáadott területek más hangulatot hoznak a Spider-Man 2-be, köszönhetően a kisebb kerületeknek és az alacsonyabb, kertvárosi háztetőknek, amelyeknek köszönhetően nagyszerűen kihasználhatjuk majd a játék új Web Wings játékmechanikáját. Az előző Spider-Man játékokban azonban nem sok interaktív mellékes tevékenységet lehetett találni a következő főküldetés vagy mellékküldetés felé navigáláson kívül (a random bűntényeket direkt nem számítom bele), viszont ez most megváltozik.

Az Insomniac projektigazgatója, Jeannette Lee a német Golemnek adott friss interjújában megemlített egy érdekes új részletet a Marvel's Spider-Man 2 híres Coney Island változatáról. Lee szerint az Insomniac azon törekvésének részeként, hogy egy interaktívabb, nyitott világú élményt nyújtson, teljesen működőképes látványosságokat kínál majd a játékosoknak az egész helyszín. Bár Lee nem mondott konkrét példákat arra, hogy mire számíthatnak a fanok, az igazi Coney Island a strandjairól, a sétányáról és a vidámparki látványosságairól ismert, úgyhogy sanszos, hogy ez azt jelenti, hogy felszállhatunk majd az óriáskerékre vagy a hullámvasútra is – de talán célba lőhetünk a standoknál és ehhez hasonlók.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!