• Aranylemezre került a Marvel's Spider-Man 2
  • Így már semmi sem állhat az október 20-i megjelenés útjába
  • A jó hírt maguk a főszereplők jelentették be
  • Többek között Yuri Lowenthal és Nadji Jeter is kifejezték az örömüket

Sokszor elmondtuk már, de most újra megtesszük: az Insomniac Games valamiféle fekete mágiát alkalmazhat a fejlesztések során, mert nem elég, hogy rendre több játékkal örvendezteti meg a rajongókat, mint a PlayStation Studios többi tagja (leginkább rád nézünk most, kedves Naughty Dog!), de emellett még a minőségre sem nagyon lehet panasz. Ráadásul a határidőket is képes tartani a stúdió, olyannyira, hogy az október 20-án érkező Marvel's Spider-Man 2 már most aranylemezre került, pedig még cirka egy hónap van hátra a megjelenésig. A jó hírt maguk a főszereplők jelentették be a csapat által megosztott X-bejegyzésben, a másfél perces videóban Nadji Jeter (Miles Morales), Yuri Lowenthal (Peter Parker), Laura Bailey (Mary Jane Watson) és Tony Todd (Venom) is kifejezték örömüket a munka befejezése kapcsán.

Mindez azt jelenti, hogy a legújabb Pókember-kaland lényegében késznek mondható, semmi nem állhat a debütálás útjába. Az október egyébként rendkívül eseménydúsnak ígérkezik videójátékos fronton, hiszen olyan címek látnak napvilágot, mint például az Assassin's Creed Mirage, a Lords of the Fallen és a várva-várt Alan Wake 2, de a szuperhősös mókának még így is minden esélye megvan arra, hogy a fejére biggyessze a koronát – az eddig látottak alapján legalábbis egy újabb kimagasló exkluzív címmel fog gazdagodni a PlayStation közösség. 

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!