• A másik karakter nem tűnik el
  • Amikor váltasz közöttük
  • Marad a városban és tevékenykedik tovább

Az október 20-án megjelenő Marvel's Spider-Man 2-ben Peter Parker és Miles Morales szerepében is játszhatsz majd, sőt, egyetlen gombnyomással válthatsz a két hálóhintázó szuperhős között. Korábban nem erősítették meg, hogy a másik Pókember valójában mit csinál majd, amikor nem te irányítod, és a legtöbben azt feltételeztük, hogy egyszerűen eltűnik az éterben, felkészülve arra, hogy egy pillanat alatt akcióba lendüljön, amikor a játékosnak ismét kedve támad váltani – csakhogy ez nem így lesz!

Danny Peña és a Spider-Man 2 társ-animációs igazgatója, James Ham nemrégiben adott interjújából kiderült, hogy a játékosok akkor is belebotlanak majd Miles Moralesbe, amikor Peter Parkerként játszanak – és persze fordítva. Sőt, Ham azt mondta, hogy láthatod amint a másik Pókember aktívan tevékenykedik New York utcáin, azaz például bűncselekményeket akadályoz meg, vagy csak ugrál a felhőkarcolók között. "Vannak olyan pillanatok, amikor végiglendülsz a városon, és láthatod, hogy a másik Pókember aktívan csinál valamit, például megakadályoz egy bűntényt" – mondta Ham. Ez nagyon menő játékelem és sokkal realisztikusabbá teszi a hangulatot is!

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!