• Igen nagy térképet kapunk
  • Amibe két új kerületet építettek
  • Queenst és Brooklynt

Érdekes módon néhány rajongó konkrétan felháborodott, amikor megtudta, hogy a Marvel's Spider-Man 2 ismét New Yorkban játszódik, mivel úgy érezték, hogy a térkép túlságosan hasonlít majd az első játékban lévőhöz. Bár Manhattan és Harlem továbbra is szerepel majd a Spider-Man 2-ben, az új játékban New York két további kerülettel bővül ki, amelyeket a játékosok szabadon felfedezhetnek. Nemrég az Insomniac és a Sony megmutatta a rajongóknak a Spider-Man 2 teljes játéktérképét, hogy érzékeltessék, mekkorára is bővül az open-world játéktér. Nos, az alábbi kép beszédes:

Az egyik friss előzetes elején az Insomniac csapata megjegyzi, hogy a Spider-Man 2 térképe majdnem kétszer akkora, mint az eredeti játékban lévő, köszönhetően Queens és Brooklyn hozzáadásának. Pókember rajongói ezután megnézhetik a teljes térképet, amiről szerencsére már készültek screenshotok is, hogy alaposabban lehessen tanulmányozni. Queens hozzáadásával bejön némi kertvárosi-hangulat a játékba, mivel itt lehet majd megtalálni May néni házát is, ahol Peter felnőtt. A játék október 20-án jelenik meg, kizárólag PS5-re.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!