• New York sokkal élettelibb lesz
  • Brooklynt és Queenst is megkapjuk
  • Mint 100%-ban bejárható területeket

A Marvel's Spider-Man 2 szinte minden téren fejlődött az elődjéhez képest, és az Insomniac azt is megígérte, hogy a háromszor nagyobb térkép jóval zsúfoltabb lesz, mint a 2018-as játékban. Ahogy azt Okami Games Twitter-felhasználó is kiemelte, az Insomniac a 2022-ben PC-re megjelent Marvel's Spider-Man Remastered és a hamarosan PS5-re megjelenő Marvel's Spider-Man 2 közötti időben még jobban odatette magát és rengeteg időt öltek New York szebbé varázsolásába. Ha vetsz egy pillantást az alábbi két screenshotra, biztosan látod, mire gondolunk: a PS5-ös verzió világosabb és színesebb, de sokkal zsúfoltabb is, több járművel és NPC-vel.

A tweet szerint a bal oldali kép a Marvel's Spider-Man Remastered-ből származik, amelyet PC-n készítettek, amikor a játék maximális beállításokkal és bekapcsolt ray tracinggel futott. A jobb oldalon pedig ugyanez a helyszín látható a Marvel's Spider-Man 2-ből. A folytatásból származó kép szinte fotórealisztikusnak tűnik, így annyira nem is meglepő, hogy a folytatás 98 GB-ot igényel majd a szabad tárhelyből PS5-ön. A Marvel's Spider-Man 2 kizárólag PS5-re jelenik meg 2023. október 20-án. Ti is várjátok már?

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!