• Vadiúj kedvcsináló érkezett a Marvel's Spider-Man 2-höz
  • Amelyben a két főhős kapta a főszerepet
  • Az előzetes alapján Venom egy igazán méltó ellenfélnek ígérkezik
  • Akit csak összefogva képesek legyőzni New York hősei

Immár hivatalosan is nyakig merültünk az év egyik legsűrűbb időszakába, idén ugyanis az október ígérkezik a legütősebb hónapnak videójátékos megjelenések terén. Nemsokára például maga Basim kopogtat be, hogy visszavezesse (vagy legalábbis megpróbálja) a kezdetekhez az Assassin's Creed-szériát, de ugyancsak az elkövetkezendő hetekben érkezik a soulslike műfajt gyarapító Lords of the Fallen és a klasszikus túlélőhorrorokból nagy kanállal merítő Alan Wake 2 is. A PlayStation 5 tulajdonosok viszont vélhetően az Insomniac Games által jegyzett Marvel's Spider-Man 2-t várják leginkább, ami az eddig látottak alapján minden téren képes lesz rálicitálni az elődökre, holott már azok is a legjobbak között foglalnak helyet. A Sony legnagyobb 2023-as dobása két főhőssel, sokkal nagyobb interaktivitással és óriási bejárható (pontosabban fogalmazva belenghető) területtel várja a barátságos és közkedvelt szuperhősök szerelmeseit. Az ikonikus jótevők október 20-án kezdenek bele New York megmentésébe, ez pedig minden korábbinál nehezebb vállalkozásnak ígérkezik.

Ezt hivatott megerősíteni a nemrégiben bemutatott új kedvcsináló is, ami tényleges játékmenetet ugyan nem, izgalmas pillanatokat azonban annál inkább tartalmaz. A mindössze egyperces szösszenet leginkább azt mutatja be, hogy a Tony Todd által megszólaltatott Venom bizony nem egy mezei rosszfiú, a legyőzéséhez pedig mindenképp összefogásra van szükség, egyedül ugyanis sem Peter Parker, sem pedig Miles Morales nem boldogul a jól ismert szimbiótával. Kíváncsian várjuk, hogy miként fest majd ez az összecsapás magában a programban, addig viszont kaptunk egy kisebb rossz hírt is, bár szerencsére nem emiatt fog összedőlni a világ. Akik abban reménykedtek, hogy az előző részek mentései, esetleg a platinázás miatt valamilyen jutalomban fognak részesülni a Marvel's Spider-Man 2 indításakor (például egy új kosztüm képében), azokat el kell keserítenünk, ugyanis semmi ilyesmivel nem készültek a fejlesztők, mindenki ugyanazt az élményt kapja.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!