• Rengeteg beállítási lehetőség lesz
  • Amikkel testreszabhatjuk a nehézséget
  • És magát a játékmenetet is

A Marvel's Spider-Man 2 az idei év egyik legjobban várt játéka és nem véletlenül. Az elődje nagyon magasra tette a lécet, és bár hatalmas nagy változásokra nem kell számítani, az Insomniac egész biztosan egy remek játékot hoz el nekünk ebben a hónapban. A játék Challenge Level Modifiers (Kihívásszint-módosítók) funkcióval rendelkezik majd, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára a játékmenet finomhangolását, beleértve az ellenség sebzését, egészségét, sebességét és a hárítás időzítését. Lehetőség van a rejtvények egyszerűsítésére és a segítő funkciók engedélyezésére is.

Emellett akár olyan opciókat is engedélyezhetnek, mint a Chase Assist vagy a Enhanced Auto Aim. Az opciók egyik fő fénypontja a korábban felfedett "Game Speed" beállítás, amely lényegében lelassítja a játékot, hogy segítse azokat, akiknek hosszabb reakcióidőre lehet szükségük az legakciódúsabb részeknél. Bár nem minden funkció lesz elérhető a megjelenéskor, a csapat azt is kiemelte, hogy a megjelenés utáni akadálymentesítési funkciók közé tartozik majd a menükben használható képernyő-felolvasó, valamint a játékmenet minden fontosabb momentumának feliratozása. A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg, kizárólag PS5-re.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!