• Még idén megérkezik a New Game Plus a Marvel's Spider-Man 2-be
  • Erről az Insomniac közösségi és marketingigazgatója beszélt
  • Emellett a missziókat is szabadon újrajátszhatjuk

Amikor az Insomniac Games fejlesztői arról beszéltek, hogy a holnap érkező Marvel's Spider-Man 2 lesz a legjobb játék, amit valaha készítettek, némileg szkeptikusak lehettünk, hiszen rengeteg maradandó cím gödült ki eddig a stúdió istállójából. A pontszámok alapján azonban egyáltalán nem volt túlzó ez a kijelentés, mivel a program jelenleg 90 ponton áll Metacritic-en, tehát erősen a kihagyhatatlan kategóriába esik – egyébként Britpopper kolléga is csak szuperlatívuszokban tudott értekezni a szuperhősős kalandról. Üröm az örömben, hogy a manapság oly divatos New Game Plus mód sajnos nem lesz elérhető a rajtot követően, szerencsére azonban nem kell sokat várnunk arra, hogy az erejük teljében lévő Pókemberekkel is belekezdhessünk New York megmentésébe.

Erről az Insomniac közösségi és marketingigazgatója, James Stevenson beszélt, aki egy X-en feltett kérdésre válaszolta azt, hogy már dolgoznak ezen a lehetőségen, és a tervek szerint még az év vége előtt elérhetővé is válik, a megjelenésre viszont nem tudták implementálni, mivel "a játékfejlesztés se nem egyszerű, se nem könnyű". További jó hír, hogy emellett a missziókat is szabadon újrázhatjuk majd, így ha valakinek megtetszik egy küldetés, és szeretne többször is nekifutni, annak nem kell elöről kezdenie az egész sztorit. Mivel lassan október végén járunk, lényegében 1-2 hónap, és be is hálóhintázik az NG+, az viszont még kérdéses, hogy miként néz majd ki a gyakorlatban.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!