• Felfedtek két új öltözéket
  • Természetesen ezeket is lehet majd színezni

Az Insomniac a Twitteren osztott meg néhány képet a mai nap folyamán, amelyeken Miles Morales és Peter Parker is látható különböző szuperhős-ruhákban, és mindkettő elég pofásnak tűnik. Azok, akik játszottak a Spider-Man: Miles Morales-szel, felismerhetik a Brooklyn 2099 ruhát, és ez talán kevésbé extravagáns, viszont a másik már sokkal komolyabb.

A Kumo Suit egy vadonatúj dizájn. Ez nem alapul semmilyen már létező Pókember-képregényen vagy filmen, mint sok más, korábbi játékokból származó öltözék, vagyis valószínűleg az Insomniac saját tervezésű ruhájáról van szó. Azt már eddig is tudtuk, hogy a játékban helyet kap például az Apunkalyptic Suit, a 25th Century Suit, a Tokutatsu Suit, az Agimat Suit, a Encoded Suit és még egy csomó másik ruha, viszont ezek közül némelyik az előrendeléshez jár exkluzívan. A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg, átfogó tesztünket pedig a jövő hét elején olvashatjátok róla!

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!