• Tarol a játék
  • Legalábbis a kritikusoknál
  • A játékosok véleményei még csak most jönnek

A Marvel's Spider-Man 2 az Insomniac 29 éves történetének két legjobban értékelt játéka mellé léphetett fel a dobogóra, ugyanis eddig szinte mindenhol csak úgy repkednek rá a maximális vagy azt megközelítő pontszámok. Már csak pár nap van hátra a Sony-exkluzív játék megjelenéséig, és a hype miatt a Spider-Man 2 az idei év egyik legjobban várt játéka lett. Peter és Miles közös kalandja 91 pontot ért el a Metacriticen, amivel az Insomniac Games által készített Spyro: Year of the Dragon és a Ratchet and Clank: Up Your Arsenal mellé került, mint a fejlesztő legmagasabbra értékelt címei. Elemzők szerint ez a szám a napokban még tovább emelkedhet, mikor azon portálok is megosztják majd értékeléseiket, akiket nem kaptak a megjelenés előtt tesztkódot.

A Spyro: Year of the Dragon a sorozat harmadik darabja volt, és 2000-ben jelent meg PlayStationre, míg a Ratchet and Clank: Up Your Arsenal szintén a sorozat harmadik részét képezte, és 2004-ben jelent meg PlayStation 2-re. A Marvel's Spider-Man 2 a TheGamer-nél 4,5/5, az IGN-nél 8/10, az Eurogamer-nél 4/5, a Game Informer-nél 9,5/10, a GamingBible-nél 9/10, míg a VG247-től és a VGC-től maximális öt csillagot kapott. A cikk írásakor az OpenCritic-en átlagban 91 ponton áll, és a kritikusok 100 százaléka ajánlja a kipróbálását.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!