• Október 20-án jelenik meg a játék
  • Friss előzetes jött hozzá

A Marvel's Spider-Man 2 legújabb előzetese épp néhány órája került fel a netre, és a játékosok általa újabb betekintést nyerhetnek a sztoriba, valamint néhány ikonikus főellenfél is megjelenik, akikkel szembe kell szállni. Az Insomniac legújabb szuperhősös akciójátéka már csak kevesebb mint egy hétre van a megjelenéstől, és a hype minden egyes újonnan közzétett felvétellel egyre csak nő. Az alábbi is pontosan ezt a célt szolgálja:

Az új videóban látható, amint Miles rövid ideig Mr. Negatív ellen harcol, ezzel megerősítve, hogy valóban szembeszáll a Sinister Six egykori tagjával apja halála miatt. Eközben Peter szemtől szemben találja magát Flint Markóval, akit a Marvel-rajongók Sandman néven ismernek. Természetesen feltűnik Venom is, aki hatalmas pusztítást végez maga körül, de láthatjuk azt is, ahogy Peter küzd a szimbiótával, miután spéci képességekre tesz szert általa. A hangvétel darkosabb, szóval megvan rá az esély, hogy egy jóval sötétebb, drámaibb sztorit kapunk, mint amit egy Pókember-történettől elvárnánk. A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg, kizárólag PS5-re.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!