• Jóval komolyabb hangvételt kapunk
  • Elsősorban Peter miatt
  • Holnap jelenik meg a játék

Bryan Intihar, az Insomniac kreatív igazgatója az NME-nek adott interjújában elárulta, hogy egy egészen más Peterrel találkozunk a Marvel's Spider-Man 2-ben, mint a stúdió korábbi játékaiban. Intihar szerint Peter és a szimbióta kapcsolatát a függőség témakörének bemutatására hegyezték ki, és a srác "már nem az a kedves és barátságos Peter Parker lesz, akit szeretünk". A karakter szinkronszínésze, Yuri Lowenthal korábban egy interjúban elmondta, hogy "a függőség viselkedési formáit" kutatta, hogy felkészüljön a szimbióta ruhába bújtatott karakter eljátszására.

Már csak egyetlen nap választ el minket a Marvel's Spider-Man 2-től, hiszen a játék 2023. október 20-án jelenik meg PS5-re. Peter és Miles közös kalandja 91 pontot ért el a Metacriticen, amivel az Insomniac Games által készített Spyro: Year of the Dragon és a Ratchet and Clank: Up Your Arsenal mellé került – ezek jelenleg a fejlesztőcsapat legmagasabbra értékelt címei. A Marvel's Spider-Man 2 szárnyalása azonban még tovább tarthat, hiszen a kisebb oldalak még nem közölték le tesztjeiket, szóval a Metacritic-pontszám is feljebb kúszhat az elkövetkezendő napokban.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!