• Megjelent a játék
  • A többség már nagyban pörgeti
  • És nem győzi csodálni a grafikát

Nagy nap ez a mai a PS5-tulajoknak, hiszen megjelent a Marvel's Spider-Man 2 és gyanítom, hogy a többség már rá is kattant (ismerek pár embert, aki szabadságot vett ki emiatt). A Digital Foundry is kiadta a saját videóját, amelyben bemutatják, hogy mennyit fejlődött a játék az elődeihez képest. New York sokkal több autóval és gyalogossal lett feltöltve, így egy élettel telibb, sűrűn lakottabb város benyomását kelti. Mi (pontosabban én) 97%-ot dobtunk a játékra, ami magasnak tűnhet, de ez a játék tényleg megérdemel ennyit. A TheGamer-nél 4,5/5, az IGN-nél 8/10, az Eurogamer-nél 4/5, a Game Informer-nél 9,5/10, a GamingBible-nél 9/10, míg a VG247-től és a VGC-től maximális öt csillagot kapott a második rész. A cikk írásakor az OpenCritic-en átlagban 91 ponton áll, és a kritikusok 100 százaléka ajánlja a kipróbálását.

Peter és Miles közös kalandja 90 pontot ért el a Metacriticen, amivel az Insomniac Games által készített Spyro: Year of the Dragon és a Ratchet and Clank: Up Your Arsenal mellé került, mint a fejlesztőcsapat legmagasabbra értékelt játéka. Eközben egy neves szivárogtató értesülései szerint az Insomniac készülő szuperhősös játéka, a Marvel's Wolverine már akár jövőre megérkezhet. Az biztos, hogy a csapat immár minden energiáját ennek fejlesztésére fordítja, persze azért bízunk benne, hogy a Marvel's Spider-Man 2 is kap még LEGALÁBB  egy sztori DLC-t a közeljövőben.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!