• Rhino is benne van a Marvel's Spider-Man 2-ben
  • A játék egyik (elméletben) elérhetetlen részén futhatunk össze vele
  • Legalábbis a fejével
  • Kisebb spoilerek következnek a játék cselekményével kapcsolatban!

Lehetett ugyan számítani arra, hogy zajos siker lesz az október 20-án megjelent Marvel's Spider-Man 2, ám arra talán csak kevesen gondoltak, hogy már a debütálást követő 24 órán belül több mint 2,5 millió példány talál majd gazdára belőle – ami egyébként házon belüli rekordnak minősül. Márpedig így lett, a két Pókember közös kalandja pillanatok alatt a csúcson találta magát, és bár van egy-két dolog, ami nem mindenkinek nyerte el a teszését, ráadásul a lemezes példányok terén is akadtak problémák, így is van miért ünnepelniük az Insomniac Games fejlesztőinek. A történet terén viszont akad egy-két fehér folt, többek között az, hogy még is hol a fenében lehet az első részben és a Miles Morales-ben is feltűnt Rhino. Kraven ugyebár több szupergonosszal is végez már a játék elején, ám Alexei Sytsevich érezhetően hiányzik a palettáról, egy új felfedezés alapján viszont nem mindig volt ez így.

A clkz névre hallgató YouTube-felhasználó ugyanis épp az imént említett spinoff hibáit próbálgatta, amikor is sikerült a pálya alá jutnia, ott pedig egy rendkívül érdekes dologra lett figyelmes. Nevezetesen Kraven tróntermére, ami végül soha nem került bele a végleges programba, holott magyarázatot adott volna a páncélba bújt rosszarcú kilétére. Rhino feje ugyanis trófeaként van kirakva a szék fölé (a többi jól ismert gonosz társaságában), ami bizonyítja, hogy a fejlesztés egy pontján bizony benne volt a játékban, de végül nem jutott el a célvonalig. Egy esetleges DLC-ben persze bármikor felforgathatja hőseink amúgy sem unalmas életét, bár ha eleve ezt a sorsot szánták neki, akkor azért ne kezdjük el vágni miatta a centit. Az Insomniac állítólag még nem javította ki a hibát, így ha követitek a videóban látottakat, akkor ti is könnyedén rálelhettek a titkos szobára.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!