Ugyan nem a legmegbízhatóbb forrás az Amazon.com, de most induljuk ki ebből, mert igencsak kedvező információkkal tud szolgálni.
Először is a játék igen alacsony, 30 dolláros áron fog megjelenni; ha azt nézzük, mennyire szajkózzák, hogy ez nem egy kiegészítő lesz, ahhoz képest hasonló árkategóriát kapott, mint egy expanzió, de annyi baj legyen. A másik jó dolog, hogy a webáruház tudni véli a megjelenési dátumot is, ami szerintük szeptember 16., ami reális, elnézve azokat a videókat, amik lentebb vannak.

Harmadjára a Crysis Warheadhez állítólag kapunk egy kibővített multiplayert, ami a Crysis Wars nevet kapta. Ebben számos új játékmód és hét vadonatúj, azaz összesen 21 pálya várja a játékoskedvűeket.

Végül pedig következzen három videó a játék pre-alfa (nagyon nem kész) verziójából. A videók a játék egy korai küldetéséből mutatnak mozzanatokat. A pálya, amit láthatunk, Shore Leave névre hallgat -- akik játszottak a Crysisszel, tudják, hogy a nagy tankcsata előtt Nomad és Psycho különválnak, mert Psychót a sziget másik felére küldik, ez a Shore Leave pálya. Főhősünkkel egy lelőtt pilótát kell kimenekítenünk és biztonságos helyre vinnünk.







pre-alfa verzió ide vagy oda, ezekben a videókban nem sok hibát látni, és még a grafika is jó. Gondolom, még az ígért optimalizálás van hátra, de továbbra is tartom az álláspontom, hogy reális a szeptemberi megjelenés.