• Ha minden igaz, búcsút inthetünk az első rész hősének, Aiden Pierce-nek a Watch Dogs 2-ben
  • Cort King alakíthatja az új főszereplőt
  • Watch Dogs teszt

Az már közvetlenül a Watch Dogs megjelenése után felvetődött, hogy egy esetleges folytatásban már nem a Chicagói hacker, Aiden Pierce kalandjait követhetjük nyomon, ugyanis sem a kritikusok, sem pedig a játékosok nem voltak kibékülve a szürke és unalmas karakterrel.

A Ubisoft azóta hivatalosan is megerősítette, hogy 2017. márciusáig megjelenteti a nagy sikerű program második epizódját, ám egyelőre egy szót sem árult el róla, azt leszámítva persze, hogy AMD GPU-kra lesz a legjobban optimalizálva. Ám egy színész, bizonyos Cort King úgy tűnik, hogy elkottyintotta Instagarm oldalán a folytatás egyik „nagy meglepetését”, miszerint Aidennek búcsút intve új főszereplőt irányíthatunk majd az új részben. King egy szemüveges, arcát kendővel takaró karakterről töltött fel fényképet a személyes oldalára, mellé pedig azt az üzenetet írta, hogy motion capture felvételeken vett részt, ahol egy új videojáték főszereplőjét keltette életre, a szöveg végére pedig odabiggyesztette a #WatchDogs2 hashtaget is.

wd2.jpg

Azóta persze King már privátra állította át a profilját, de annak cachelt változata továbbra is elérhető, így bármikor megtekinthető a kérdéses bejegyzés. A Ubisoft természetesen nem kommentált a történeteket, a francia kiadó ugyanis tartja magát azon elhatározásához, hogy az idei E3-on oszt meg elsőként részleteket a Watch Dogs 2-vel kapcsolatban.