A The Witcher 3: Wild Hunt az ingyenes letölthető tartalmak mellett két nagy, fizetős expanzióval is bővülni fog. Az első, a Hearts of Stone idén októberben jelenik meg, majd a Blood and Wine a jövő év első negyedében fog befutni. Ezek így összesen 30 órányi játékidőt hoznak, de ez csak becslés, ennél többre számíthatunk, a játék direktora, Konrad Tomaszkiewicz szerint ugyanis a két kiegészítő együtt majdnem akkora lesz, mint a The Witcher 2.

„A kiegészítők új történeteket hoznak olyan elemekkel, amiket az alapjátékban is láthattunk, így új átvezető videók, karakterek, tárgyak, Gwent kártyák és még sok-sok más is lesz. Nagyon hosszúak lesznek: az első expanzió 10 órás, a második pedig nagyjából 20 órás, de szerintem ennél több lesz, mert mindig így van, mármint megtervezünk x mennyiségű játékórát, aztán ennek a kétszerese lesz. De így is, ha ezt a 30 órát összeveted a The Witcher 2-vel, akkor azt kapod, hogy majdnem akkora, mint az Assassins of Kings. Király lesz, új történetekkel, érzelmes történetekkel, amik szerintem elnyerik a játékosok tetszését.”

A Hearts of Stone Senkiföldje vadonjaiba és Oxenfurt sikátoraiba invitál minket, ahol a titokzatos Üvegember megbízását fogjuk teljesíteni. A Blood and Wine pedig a vadonatúj Toussaint vidékét mutatja be, amely első pillantásra egy idilli környezet, de a felszín alatt véres titok lapul.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!