A Wolfenstein: The New Order kiadója, a Bethesda ma jelentette be, hogy a játék világpremiert kap. Ez azért jelentős, mert Európa játékosai eredetileg május 23-án vehették volna birtokukba a programot, így viszont már május 20-án nekiállhatnak az alternatív világ ledózerolásának PC-n, Playstation 3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on. És ne feledjétek, az előrendelők belépést nyernek a Doom 4 jövőbeli bétatesztelésére is!

S ez még nem minden, a mai nap került leleplezésre a Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition, amelyet közvetlenül a Bethesda online boltjából vásárolhatnak meg az érdeklődők potom 100 dollárért. A csomag tartalma egy 20 centiméteres, kézzel festett Panzerhund, egy röntgenképeket, térképeket, leveleket, tervrajzokat és dokumentumokat tartalmazó, titkosított boríték, tizennégy színes képeslap az alternatív 1960-as évekből, három hímzett felvarró, egyéni dögcédula, exkluzív steelbook, és egy csinos fémdoboz, amibe mindezt belegyömöszölik – csak éppen a játékot nem tartalmazza.

Hogy miért nem? Nos, a Bethesda szerint azért, mert ők hajlandók a világ bármely pontjára kipostázni ezt a szépen megrakott csomagot. Azonban ez így időigényes, sok-sok napba beletelhet, mire a Panzerhund Edition megérkezik, mondjuk Magyarországra. Emiatt a kiadó egyszerűbbnek látta, ha a játékos a várakozás helyett inkább megveszi a programot kedvenc viszonteladójánál, és akkor már május 20-án nekiveselkedhet a Wolfenstein: The New Ordernek.

wolfenstein-the-new-order-panzerhund-edition.jpg