• A World of Warcraft 6.1.2. frissítése után jelenik meg a WoW Token
  • Először Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és a Csendes-óceáni térségben lesz elérhető
  • Egy WoW Token nagyjából 20 dollár lesz, ami 30 nap játékidőt jelent
  • Aranyért is vásárolhatunk tokent, aminek árát a piaci kereslet határozza meg

A Blizzard további részleteket osztott meg velünk a hamarosan megjelenő WoW Tokennel kapcsolatban. Megtudtuk, hogy az új, játékidőre váltható tárgy valamikor a Patch 6.1.2. megjelenése, tehát március 24-e után válik elérhetővé, mégpedig először Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és a Csendes-óceáni térségben. A Blizzard szerint könnyebb lesz a start, ha először csak egy régióra kell koncentrálniuk, hiszen könnyebben tudják javítani az esetleges hibákat.

Régiónként (Amerika, Európa, Korea, Kína és Tajvan) egy nagy, közös piactér lesz, ahol 20 dollárba, vagy a helyi fizetőeszköznek megfelelő áron lehet majd kapni egy WoW Tokent, amit aztán 30 napnyi játékidőre lehet beváltani. A tokent a piactér Game Time szekciójában kell majd keresni.

Természetesen lehet aranyért is venni játékidőt, aminek ára a kereslet függvényében változik, ám egy kezdőpontot meg kell határozni, és ezt a Blizzard végzi. A csapat egy tisztességes árat szeretne minden régióban, amit több faktor, köztük a helyi gazdaság befolyásol, majd ha ez megvan, a piac végzi a többit: ha több token van, mint vásárló, az ár lefele megy, ha meg fordítva, akkor növekszik a fizetendő arany mennyisége.

Azt még nem tudni, hogy a WoW Token egészen pontosan mikor fog megjelenni, de erről is kapunk majd tájékoztatást később.

wow-token-alt.jpg