10 éves a Postal...A magam részéről soha nem értettem a fanyalgókat, beleértve az asztalt csapdosó, és kígyót-békát kiabáló kritikusokat is. Nekem ugyanis egyik kedvencem a Postal. Öncélú erőszak? Igen.  Polgárpukkasztás? Igen. Mindez azonban „nem jöhetett volna létre, ha nincs a 20. század”. Amikor 1997-ben Postal Dude először dúlta végig a virtuális Arizona virtuális Paradise Cityjét, elindult a lavina, mely azóta tart. Mindenki, aki felhorgadt ellene, azt érte el, hogy bekerült a második részbe és az RWS gúnytáblájára; legfőképpen Joe Lieberman szenátor kapott az arcába rendesen - ekkora pofátlanságra még a Rockstar sem vetemedett, pedig ugyebár lenne kit virtuálisan csővégre kapniuk...

10 éves a Postal...A tíz éves jubileumon a cég elnöke, Vince Desi köszönetet mondott minden rajongónak, hogy támogatásukkal megérhették ezt az évfordulót, és túllépve a politikai demagógián, egymillió példányban megvásárolták a franchise-ba tartozó címeket. A játék mivel is ünnepelhetné méltóbban ezt a jeles eseményt, mint a Németországban szeptember 27-én mozikba kerülő új Uwe Boll filmmel – igen, bőven belefér, hogy ez az ellentmondásos cím korunk Ed Woodjának újabb celluloidpazarlásával tüntessen... Azért mi is kedveskedtünk az évforduló alkalmából, és egy szép tartalmas galériát csináltunk a Postal 2-nek!

Emellett persze más finomságokat is tartogat az RWS. Hírlevelük teljesen megújul, immár Postal Nation címmel online magazinként jut el olvasóihoz. A hivatalos weboldalon is nyüzsögnek a Postal-csajok, többek között a Playboy-nyuszi Bridget Marquardt, Traci Bingham és Jennifer Walcott (képünkön) is - ebből szintén találtok egy összeállítást a Guru galériában! Az online boltban igazi csemegék várnak ránk: játékok, tangák, pólók, valódi golyókkal átlyuggatott fém útjelző tábla, no és a Fudge Pack, mely az összes eddigi játékot, két jól sikerült rajongói modot, és némi meglepetést tartalmaz, ráadásul aki júniusig megrendeli, egy „Music To Go POSTAL” című zenei CD-t is kap ajándékba.

10 éves a Postal...És tetejére koronát: az RWS lassan, de biztosan halad a Postal III fejlesztésével, mely a tervek szerint 2008 márciusában érkezik Xbox 360-ra és PC-re. A játék alatt a Source Engine dolgozik, így a látványvilágra nem lehet majd panaszunk. A karakteranimációt mo-cap technikával rögzítik, a felvételeken filmszínészek és Playboy-nyuszkák vesznek részt, a sztori pedig ezúttal fontosabb szerepet tölt majd be, mint az eddigi részeknél. A fejlesztési munkákba egyébként besegít az orosz Akella is, akik elmondásuk szerint maguk is nagy Postal-rajongók, így igazi öröm számukra a jenki srácokkal dolgozni a projekten, és minden idők legbetegebb, legőrültebb játékát ígérik... Várjuk szeretettel!

(A lenti képek a Postal II-ből származnak)