A 10tacle Studios nyilvánosságra hozta a 2006-os pénzügyi év eredményeit, melyek a vártnál is szebbek, és valószínűleg a frankfurti tőzsdén jegyzett papírjaik árfolyamát jelentősen meg fogja lendíteni (befektetési tippünket olvastátok...). A konszolidált árbevétel 62,25%-kal nőtt, a tavalyi közel 18 millió euróról 29 millióra. Az EBIT, azaz a kamatfizetés és adózás előtti eredmény még figyelemre méltóbb: az előző évi 1,6 millióról 4,7 millióra ugrott, ami 181,5 százalékos növekedést jelent.

Az immár 230 főt foglalkoztató független fejlesztő és kiadóvállalat az idei évnek is nagy reményekkel vág neki, hiszen hat stúdióban folyik a munka; a pozsonyiak hegesztik az Elveont, a belgák a NeoReality összplatformos fejlesztőkörnyezetet, a londoni Blimey Games! (GT Legends, GTR, GTR2) épp a Ferrari projekten fúr-farag, Duisburgban mobilrészleg nyílt, és már Ázsia felé is utat tört a cég, a szingapúri irodával.

No és ne hagyjuk ki a magyar szálat se, hiszen a 10tacle gondozza Európában hazánk két, igencsak kiemeltnek mondható projektjét, a Digital Reality War Front: Turning Point, és a Stormregion Codename: Panzers: Cold War játékát is. Utóbbiból épp most jelentek meg az első képek (lásd alant, illetve a galériát!), melyek bizony szép reményeket kelthetnek bennünk - és persze a kiadóban is...