Tegnap örömmel láttuk, hogy az Assassin’s Creed 4 gépigénye az eddigi prezentációk ellenére nem szállt el, vagyis nem egy atomerőműbe való gépet követel meg a működéshez. Ez sokaknak megkönnyebbülést jelenthet, hiszen nem kell konfigurációt újítani vagy a minőség terén lejjebb adni ahhoz, hogy élvezhessék az egyébként nagyon kecsegtető, rengeteg lehetőséget kínáló játékot -- már csak ki kell várni a megjelenést.

Sajnos ebben a várakozásban nem nagyon segít a Ubisoft, s nem könnyíti meg a dolgunkat, tegnap ugyanis egy 13 perces Assassin’s Creed 4 videó jelent meg, ami bemutatta, mekkora szabadság vár ránk a tengeren és szárazföldön. Plusz érdekesség továbbá, hogy egy korábban látott küldetést más megközelítésben is megismerhetünk, ezúttal a csendes gyilkos útját választva. Rajongóknak kötelező videó!

Assassin's Creed 4: Black Flag -- Megjelenés: 2013. november 1. (Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U) -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2660 MHz, RAM: 3 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 20 GB