Hellboy, vagyis Pokolfajzat fiatalnak számít a többi szuperhős között, hiszen a Mike Mignola által megalkotott karakter először az 1994-es Seed of Destruction alcímet viselő képregényben jelent meg, azóta pedig sokkal szélesebb körben is megfordult: szerepet kapott az Injustice 2-ben is

Májusban számoltunk be arról, hogy a Guillermo del Toro nem foga megrendezni a Hellboy 3-at, helyette a Lionsgate rebootolja az egész szériát, a Stranger Things egyik főszereplőjével, David Harbour-ral. A 2004-es Hellboy annak ellenére nem sikerült túl jól, hogy a címszereplő karakter megformálójára, Ron Pearlmanre szinte ráöntötték a szerepet. A színész júniusban találkozott az utódjával, és "jóváhagyta" David Harbour-nek a szereplését. Az eseményt Patton Oswalt komikus szervezte meg, az ebéd után Pearlman a következőket írta: "Úgy tűnik, hogy Patton jó ötletnek gondolta, hogy összehozzon Daviddel egy kiadós ebédre. Az eredmény: több, mint egy kiló súlytöbblet, és egy tönkretett máj. Sok sikert kölyök! Aláírva, zöldfülű."

Szóval, Pearlman is jóváhagyta a projektet, így a forgatás zajlik, a bemutatóra pedig 2019. január 11-én kerül sor. Ti várjátok? Addig is tekintsétek meg az első képet az új Pokolfajzatról, aztán mondjátok el, mit gondoltok róla!

3320972-hellboy.jpg