Számos remek alkotással készül márciusra az ADS Filmek. Többek között jön a Volt egyszer egy nyár (Aftersun), amely Cannes-ban hatalmas sikert aratott, elnyerte a kritikusok díját és a főszereplő Paul Mescal megkapta A legjobb főszereplőnek járó Oscar-jelölést is. Sophie az apjával töltött gyerekkori nyaralás közös élményeire gondol vissza, amikor azt érezte boldog volt. Húsz évvel később a zűrzavaros emlékek és a képzelt emlékek közepette próbál rájönni, milyen is valójában az a férfi, aki az édesapja.

Diane Keaton társaságában egy könnyed vígjátékkal, a Hirtelen 70-nel indul a tavasz. A 30 éves frusztrált író és önjelölt influencer Mack (Elizabeth Lail) otthonülőként vonakodva, de elmegy barátnője leánybúcsújára Palm Springsbe, ahol egy vad éjszaka után arra ébred, hogy hirtelen átalakul jövőbeli önmagává: "Rita nénivé" (Diane Keaton). Mások elvárásainak kényszerétől megszabadulva Rita a saját útját járja, és a közösségi média hatalmas szenzációjává válik. A benne lakozó 70 éves nő szó szerint felszabadul és egy románc kezd kialakulni, amikor közelebb kerülnek egymással Mack imádnivaló kutyaszitterével, Jackkel (Dustin Milligan).

Kutya- és természetbarátok számára tökéletes kikapcsolódást nyújt Belle és Sébestien - Egy új kaland című film. A 10 éves Sébastien a hegyekben tölti a szünidőt a nagymamájával és a nagynénjével. Számára nem túl izgalmas a birkákra vigyázni, míg egy nap találkozik Belle-el, a hatalmas kutyával, akivel a gazdája nagyon rosszul bánt. Hamar barátság alakul ki köztük és a fiú kész bármit megtenni újdonsült barátja védelmében. Sébastien élete legizgalmasabb nyarát éli át.

A horror rajongóinak pedig egy Spanyolországban megtörtént eseményeken alapuló hátborzongató történetet hoz el a 13 ördögűzés. Amikor Laura furcsa viselkedése a családjának is feltűnik, a szülők kezdetben arra gyanakszanak, hogy ez nem több egyszerű tinédzser problémánál. Ám a lány állapota hamar rosszabbra fordul. Egy, a Vatikánból érkező pap azt állítja, a lányt megszállta a gonosz és csak ördögűzéssel menthető meg, hogy pontosan mennyire lesz szükség, azt nem tudni, de ezek száma nem haladhatja meg a tizenhármat.