2022 és 2023 után 2024-ben sem maradnak Magyarország videójátékosai OGEX nélkül. Idén már tavasszal bele lehet kóstolni abba az élménybe, amit csak és kizárólag az Országos Gaming Expo tud nyújtani. Színes és izgalmas programok, EA Sports FC 24 esport verseny, valamint influenszerek és profi esportolók várnak a helyszíneken! A legfontosabb: ezúttal sem kell egyetlen forintot sem fizetni a belépésért, egyetlen regisztrációért cserébe mindenben részt vehetsz, amiben csak szeretnél!

Mikor és hol lehet találkozni az OGEX 2024-es csapatával?

Összesen 19 vármegyeszékhelyre látogat el a karaván, akik szállítják az élményeket az érdeklődőknek. A turné március 22-én indul Győrben, majd május 18-19-én zárul Budapesten, a HUNGEXPO erre kijelölt csarnokában.

ogex-2024-orszagos-gaming-expo-program-yo.jpg

Minden rendezvényhelyszín 10:00-tól nyitja meg a kapukat, hogy egészen 18:00-ig örömet okozzon azoknak, akik szeretnének elmerülni a videójátékos és geek kultúrában.

Milyen programokkal vár az OGEX 2024?

A múlt, jelen és a jövő generáció egyaránt megtalálhatják a számukra leginkább szórakoztató és izgalmas kitelepülést, ahol kötöttségek nélkül belekóstolhatnak az izgalmakba.

  • Retro PC és Gaming-helyszín: 14 db retro PC és konzol várja a múlt szerelemeseit
  • Minecraft-helyszín: 6 db Xbox-konzolon, összesen 12 kontrollerrel a kezekben lehet belevágni az építőkockák világának felfedezésébe
  • Kickoff-sarok: Az EA Sports FC 24-ban bárkiből lehet Ronaldo vagy Messi. 6 db PlayStation-állomás, 12 kontrollerrel várja a virtuális foci rajongóit
  • PC-helyszín: Ha a konzolok helyett az asztali megoldásokat részesíted előnyben, akkor 12 db PC vár téged a legjobb FPS-játékokkal!
  • Képregény és gamer kiállítás: A legnagyobb 'geekek' számára is tartogat meglepetéseket ez a sarok
  • Star Wars-kiállítás: Vár a messzi, messzi galaxis, sőt még fénykardot is ragadhatsz!
  • Carfootball: Távirányítós autókkal szeretnél gólokat lőni? Ezt is megteheted!
  • Fociketrec: Ha te tudsz a legtöbbet dekázni, valamint nincs gondod a célzással, akkor irány a 'grund'! A legjobbak jutalmakat zsebelnek be
  • Duófoci: Egyszerre klasszikus labdarúgás és beépített konzolos virtuális ütközet. Kell ennél több?!
  • Cosplay-bemutató: Ezektől a jelmezektől garantáltan leesik az állad!
  • Társasjáték és logikai játékok: A virtuális világ helyett a való életben szeretnéd a kezedben tartani a figurákat és kártyákat? Nem gond, itt a te helyszíned!
  • Kiegészítő eseményként érkezik a Magyar LoL Napja: Tíz éves lesz hamarosan a magyar League of Legends-kliens, amit méltó módon ünnepel meg a közösség

2 700 000 forintos összdíjazás az OGEX 2024 EA SPORTS FC 24 Openen!

Ha mindened a virtuális labdarúgás, akkor mindenképpen add le nevezésed a Magyar E-sport Szövetség kiírása alapján megrendezett esport versenyen. Az örök dicsőséghez vezető utat hatalmas védésekkel, elképesztő cselekkel és Puskás-díjra érdemes gólokkal kövezték ki!

ogex24reg.jpg

Még több részletet szeretnél megtudni a 2024-es OGEX-ről? Látogass el az eseménysorozat hivatalos oldalára, ahol minden további információt megtalálsz!