Holnap estig még érdemes mindenkinek szétnéznie a Steam Nyári Vásáron, mert elég durva leárazásokkal találkozhat az ember. Addig is, amíg összeáll a bevásárlólista, egy teljesen ingyenes játékot ajánlunk a figyelmetekbe, amit érdemes lehet kipróbálni. 

Berlin, 2089 november. A Hidegháború sosem ért véget. 150 éven keresztül mind a két oldal időmanipulációs technológiát használt, hogy kijátssza egymást. Egy váratlan nukleáris támadás azonban az egész világot elpusztíthatja, ezért mindkét oldal visszaküldi ügynökeit az időben, hogy kiderítsék, ki állhat a támadás mögött, és hogyan lehet megakadályozni.

Ezzel az izgalmas felütéssel kezdődik az All Walls Must Fall című izometrikus taktikai játék, ami 2018-ban jelent meg, a fejlesztő inbetweengames viszont a napokban teljesen ingyenessé tett. A játék olyan címekből merített ihletett, mint pl. az X-COM, a Syndicate, a REZ, a Braid, vagy a SUPERHOT. Nem hangzik rosszul, igaz? A megszerzéséhez most nincs más dolgotok, mint ellátogatni a Steam adatlapjára, és hozzáadni a könyvtáratokhoz.

Ha ezeket a sorokat még időben olvassátok, az két dolgot jelenthet: 

  1. még élek
  2. szintén ingyen behúzható a Pizza Hero című csoda, szintén a Steamről. "Hamarosan" azonban fizetőssé válik a játék, szóval nem árt sietni.

Így hirtelen ennyit az ingyen jóságokról, tartsatok velünk legközelebb is!