A 2K új fejlesztőstúdiót alapított San Franciscóban, melynek neve Hangar 13. A vezetője Haden Blackman lett, aki iparági veterán, és a pályafutását a LucasArtsnál kezdte íróként, majd vezető producer és kreatív igazgató lett a legszeretettebb Star Wars játékok készítésénél.

„Nagyon könnyű döntés volt, hogy egy ilyen kreatív elmét és már bizonyított vezetőt ültessünk az új stúdiónk élére.” – mondta el Christoph Hartman, a 2K elnöke. – „Blackman vezetésével a közeljövő legemlékezetesebb játékait fogja elkészíteni a Hangar 13.”

„A Hangar 13-nál azt valljuk, hogy minden játékos története egyedi. Azt szeretnénk elérni, hogy készülő játékainkkal alakítsuk a játékosok tapasztalatait, a percről percre játékélménnyel, a világra gyakorolt hosszútávú hatásával, a karakterekkel és a narratívával. Ezt elérendő a legfejlettebb technológiát és a szenvedélyes játékkészítést ötvözzük, hogy igazi, felnőtteknek szóló programokat hozzunk létre, melyben valós döntési lehetőségek állnak majd rendelkezésre.” – ez a Hangar 13 hitvallása, melyet Blackman fogalmazott meg a stúdió megnyitása után.

hangar-13.jpg