A világ egyik legrosszabbul őrzött titka, hogy készülőfélben van egy BioShock: The Collection című gyűjteményes kiadvány, amiben a BioShock, a BioShock 2 és a BioShock Infinite. Jegyzi már az ESRB, a tajvani és a brazíl korhatárokért felelős hivatal, sőt, még borítóképünk is van. Csak a 2K Games képtelen bejelenteni.

Most azonban megtörni látszik a jég. Először is, Twitteren közzétettek egy egyszerű bejegyzést, ami imigyen szólt: „üdv Rapture-ban! Lennél szíves követni a Bioshockot?” Mindehhez egy kép társult egy Big Daddy-ről és egy Little Sisterről.


Nos, úgy, hogy ennek hatására a NeoGAF egyik felhasználója, bizonyos Khwaah kutakodni kezdett a 2K Games honlapján, ahol rálelt egy bejegyzésre a BioShock: The Collectionról. Emellett több kép, skin és a már említett borító is felkerült a kiadó honlapjára, szóval szinte biztos, hogy a 2K lassan végre elismeri azt, amit úgyis mindenki tud: jön a gyűjteményes, feltehetően remasterelt kiadás PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, és a brazil forrásból kiindulva PS3-ra és Xbox 360-ra is – bár ez utóbbi két konzolt a többi forrás nem említi.

bioshock-the-collection-2k.jpg

Szembetűnő utalás a 2K Games honlapján a kiadványra.

Galériánkban megtekinthetitek az összes képet, ami nagy hirtelen feltűnt a kiadó honlapján, köztük a kiadvány borítóját, ami a tajvani forrásnál is feltűnt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!