A tegnapi hírünk forrása egy, a GameStop alkalmazottaihoz eljutott körlevél volt, melyben feketén-fehéren le volt írva, hogy február 23-án fog megjelenni a Dragon Age 2 kipróbálható verziója. Az információnak azonban úgy látszik, nem lett volna szabad kijutnia az áruházlánc berkeiből, a BioWare ugyanis ma megpróbálta cáfolni a próbaverzióról szóló hírt.

„A demó érkezését még nem erősítettük meg, nem is adtunk ki hivatalos közleményt. Mindez csupán spekuláció, s nem számít mi a forrás, nem szabad elhinni. Attól függetlenül, hogy szerintetek mit kell vagy kellene tennünk, kérlek ne felejtsétek el, hogy ez csak találgatás.” -- David Gaider, a Dragon Age 2 írója.

A fejlesztőknek azonban most nem szabad hinni, ugyanis lesz demó! A BioWare szerverein egy külön oldal található a próbaverziónak szentelve, ahol extra tárgyakra válthatjuk be az előrendelői kódunkat, illetve a lap alján apró betűvel azt olvashatjuk, hogy a GameStop alkalmazottak február 11-én, mindenki más pedig 23-án kóstolhat bele a játékba.