Most, hogy már hivatalossá vált a Mass Effect 3, mindenki tűkön ül, hogy végre harmadjára is hadba vezesse Shepard parancsnokot. A fejlesztő BioWare is tisztában van ezzel, így folyamatosan adagolja a rajongókat csak tovább csigázó információkat. Most a csapat társalapítója, Ray Muzyka nyilatkozott a vállalkozásról, mely véleménye szerint a BioWare összes munkáját felülmúlja majd.

"A BioWare-nél mi mindig azon vagyunk, hogy egyre jobb és jobb munkát adjunk ki a kezünk közül, de azt hiszem, a csúcs még előttünk áll. Ha akarnánk se lehetnénk büszkébbek a Mass Effect 2-re, s az eredményekre, melyeket eddig elért a játék. Már alig várjuk, hogy megmutathassuk, min dolgoztunk, és hogyan csinálunk még ennél is nagyobb durranást a Mass Effect 3-ból."

Az efféle kijelentésekkel nem árt vigyázni, hisz a csapat olyan szerepjátékokat is letett az asztalra, mint a Baldur's Gate-sorozat és a KOTOR első része, melynek MMORPG inkarnációja most is fejlesztés alatt áll. Reméljük, Ray nem a levegőbe beszél, és a Mass Effect 3 tényleg ütni fog mindent, amit eddig láttunk a srácoktól. Na meg egy kicsit több RPG-elemet is szívesen fogadnánk...

(A képek a Mass Effect 2-ből származnak.)