A Boszorkányvadász akcióban!Tehát látogassatok el mindenképpen a www.thewitcher.com oldalra, ha az érdeklődés legapróbb szikrája is felpattan bennetek! A naponta frissülő oldalon minden érdekességet megtalálhattok a projekttel kapcsolatban, úgyhogy érdemes résen lenni! Hab a tortán, hogy mindemellett külön közösségi oldalt indítanak a leendő a Witcher-megszállottaknak, hogy könnyedén, "otthonos" környezetben értekezhessenek a játékról, élményeikről.

Aki mélyebben bele akarja ásni magát a témába, az ezen a hivatkozáson ínyenc falatokra bukkan, felkerült ugyanis egy interjú (angol nyelven) a Bittelix csapattal, akik az említett oldalakat készítették.

A mai Witcher hírbombát egy fejlesztői "kedvcsináló videó" koronázza meg, ami a korábban megjelent előzetes sikerein felbuzdulva újabb részleteket fed fel a játék nyitó-, illetve zárómozijából. Látványos, nem vitás; a játékmenet és a történet is ígéretesnek tűnik, a grafikáról nem is beszélve, úgyhogy ezek után izgatottan várjuk az első játszható verziót!