A Splash Damage feje, Paul Wedgwood a Eurogamernek adott interjújában beszélt következő FPS-ük, a Brink egyjátékos módjának multiba csalogató kivitelezéséről:

"Elsődleges célunk, hogy az egyjátékos kampány alatt megtanítsuk az embereknek, hogyan legyenek jók multiplayerben. A játék egy pontján például lesz egy küldetés, amit kooperatívan is teljesíteni lehet. Ha a játékos úgy dönt, hogy felcsatlakozik a világhálóra és választ valakit, akivel együtt verekedi át magát a pályán, akkor jutalomképp dupla mennyiségű tapasztalati pont üti a markát."

Paul szerint ez ösztönzően hat majd a begyöpösödött, mindig csak egyedül játszó játékosokra is. Noha a Brink erősen multiplayer-központú lesz, a Splash Damage váltig állítja, hogy erős egyjátékos móddal lesz felvértezve, sőt, gondolnak azokra a vásárlókra is, akik még ma sem rendelkeznek internetkapcsolattal.

"A Brink persze ugyanolyan jutalmazó és célokkal teli játék lesz egyedül játszva is, mint bármelyik mai AAA-kategóriás FPS" -- teszi hozzá Paul.

A Brink valamikor 2010 folyamán érkezik PC, PS3 és Xbox 360 platformokra, benne pedig a Doom 3-mal bemutatkozott id Tech 4 motor dobog olyan lelkiismeretesen, hogy rá sem lehet ismerni.