• Durva elírás van a Mega Man Zero / ZX Legacy Collection dobozán
  • Nem tudni, hogy képesek lesznek-e javítani a megjelenésig

A Mega Man Zero / ZX Legacy Collection ugyan csak februárban jelenik meg Switch-re, egyes boltokban azonban már megtalálható a játék doboza promóciós céllal - manapság ez már teljesen bevett szokás. Igen ám, akik azonban közelebbről is szemügyre vették a tokot, azok felfedeztek egy kellemetlen bakit a gerincen...

a-capcom-mar-megint-durva-bakit-vetett-egy-jatek-dobozan.jpg

Bizony, a játék címébe hiba csúszott, Mega Man helyett ugyanis "Megan Man" olvasható a dobozon. Mondani sem kell, az internetes mémgyár rögtön beindult, például átphotoshoppolt Meggel a Family Guy-ból és egyéb finomságokkal.

A történetben az az igazán szomorú, hogy ez már nem az első hasonló bakija a Capcomnak. Az Okami Wii-verziójának boxartjához például anno egy olyan képet használtak, amin látszódott az IGN vízjele. De hasonlóan elhíresült eset a Resident Evil: Revelations eredeti, 3DS-es verziójához köthető typo is, ahol "Revelaitons" szerepelt a dobozon - abból nagyjából 90 ezer példány jutott a boltokba, mielőtt lecserélték.

resident-evil-revelaitons.jpg

Hogy a Mega Man Zero / ZX Legacy Collection megjelenéséig sikerül-e javítani a hibát, vagy az első adag mindenképpen a hibás borítóval fog a boltokba kerülni, azt nem tudni, mindenesetre ha tervezed a vásárlást, akkor légy körültekintő - lehet, hogy érdemes lesz majd megvárni egy második szállítmányt. A Capcom egyelőre nem reagált az esetre.