A CD Projekt Red két embere, Adam Kicinski elnök és Piotr Nielubowicz pénzügyi vezető egy varsói konferencián vázolta fel a lengyel stúdió terveit 2016-tól 2021-ig. Azt már tudjuk, hogy idén érkezik még egy nagy kiegészítő a The Witcher 3: Wild Hunthoz, méghozzá a Blood and Wine, ám úgy tűnik, nem ez lesz az egyetlen, amivel a csapat előáll 2016-ban.

A tervezetben megemlítettek egy idénre tervezett új videojáték formátumot, amivel a CD Projekt RED még nem próbálkozott. Hogy ez mit is jelent pontosan, az jó kérdés, hiszen egyrészt, elég sok formátummal nem próbálkoztak még, másrészt, azt sem pontosították, hogy miféle videojátékról van szó.

További érdekesség, hogy a 2017-től 2021-ig nem csak a Cyberpunk 2077-tel fognak előrukkolni, hanem egy új, AAA-kategóriás RPG-vel is. Csak nem egy Witcher 4? Nem zárható ki, már csak azért sem, mert a stúdió szakijai többször is utaltak arra, hogy bár Geralt sztorija lezárult, a világot nem óhajtják elhagyni. Ami azt illeti, decemberben maga Kicinski mondta, hogy „nem lenne fair a rajongókkal szemben”, ha nem készítenének több Witcher-játékot.