A Dishonored látszólag a sorsot kísérti, hisz vadonatúj címként készül megjelenni most ősszel, a jelenlegi konzolok minden bizonnyal utolsó domináns esztendőjének végén. Ilyenkor a kiadók és az elemzők óva intik a fejlesztőket az eredeti játékötletektől, ám az Arkane producere, Julien Roby szerint ez csak látszólagos probléma.

"Úgy gondolom, hogy ha a játék jó, akkor mindegy, hogy folytatás vagy eredeti szellemi termék, jó értékeléseket kap majd a sajtótól és a játékosok ki akarják majd próbálni. Különösen most, amikor évek óta mást sem látni szinte, csak folytatások folytatásainak folytatásait. Azt hiszem, az emberek belefáradtak, hogy évről évre ugyanazt a játékot játsszák. Szóval bízom benne, hogy pont azért érdeklődnek majd a Dishonored iránt, mert egy kicsit más, mint a többi hasonló stílusú program." -- fogalmazta meg véleményét Roby az IGN-nek, mikor a neves online magazin riportere rákérdezett, hogy mit gondol Frank Gibeau kijelentéséről, mely szerint a jelenlegi konzolok mellett öngyilkosság új IP-kkel előrukkolni.

Egy biztos: a Dishonored remek játéknak tűnik, és akár anyagi siker lesz, akár nem, mi itt a PC Gurunál az ősz egyik legnagyobb durranásaként várjuk.